Welkom!

Verplichte velden zijn gekenmerkt met *

Kamer Lente

Voor meer informatie klik hier

v.a. €119/nacht
Boeken

Kamer Zomer

Voor meer informatie klik hier

v.a. €119/nacht
Boeken

Kamer Winter

Een lichte, ruime kamer op de voormalige hooizolder.

€149/kamer
2-4

Kamer Winter

Deze 31m² lichte, ruime kamer, met extra slaapkamer, bevind zich op de voormalige hooizolder. De kamer heeft een tweepersoonsbed met aansluitend een eigen luxe badkamer met regendouche en een bad. De extra slaapkamer heeft twee eenpersoonsbedden. De kamer is voorzien van een klein keukenblok met koelkast en waterkoker. Het is mogelijk om Kamer Herfst erbij te boeken. U kunt dan met 4-6 personen overnachten.

Kamer Lente

Een ruime kamer met bad en douche, ook geschikt voor mindervalide. Met deur naar gezamenlijk terras.

€99/kamer
1-2

Kamer Lente

Deze 27m² ruime kamer bevind zich op de begane grond in de voormalige koeienstal, met een deur naar het terras op het zuidwesten. De kamer is voorzien van brede deuren en zeer ruime douchehoek waardoor hij goed toegankelijk is. De kamer heeft een kingsize bed met aansluitend een eigen luxe badkamer met regendouche en een bad. De kamer is voorzien van een klein keukenblok met koelkast en waterkoker.

Kamer Zomer

Een ruime kamer met een hoekbad en een regendouche. Met deur naar gezamenlijk terras.

€99/kamer
1-2

Kamer Zomer

Deze 27m² ruime kamer bevind zich op de begane grond in de voormalige koeienstal, met een deur naar het terras op het zuidwesten. De kamer heeft een kingsize bed met aansluitend een eigen luxe badkamer met regendouche en een hoekbad. De kamer is voorzien van een klein keukenblok met koelkast en waterkoker.

Kamer Herfst

Kamer Herfst is alleen te boeken in combinatie met Kamer Winter.

€99/kamer
1-2

Kamer Herfst

Kamer Herfst is een ruime, lichte kamer op de voormalige hooizolder. De kamer heeft een kingsize bed met aansluitend een eigen luxe badkamer met regendouche en een bad. De kamer is voorzien van een klein keukenblok met koelkast en waterkoker. Deze kamer is alleen in combinatie met Kamer Winter te boeken. Hierdoor ontstaat er een ruim appartement voor maximaal 6 personen met 3 slaapkamers en 2 badkamers.