Over ons

Over ons

De B&B

B&B bij Boertje is gelegen te midden van natuur- en recreatiegebieden als de Delftse Hout, Het Bieslandse Bos en de Dobbeplas. De naam B&B bij Boertje verwijst naar de boerderij waarin de prachtige B&B is gevestigd. Een deel van de voormalige koeienstal en hooizolder is verbouwd tot mooie, ruime en stijlvolle kamers met eigen sanitaire voorzieningen, met een centrale ontbijt- en ontmoetingsruimte.

Even lekker tot rust komen...

Het Boertje is Martin die samen met echtgenote Aline de boerderij runt. De kleinschalige boerderij van Martin van Wijk is nog in bedrijf. Het geeft B&B bij Boertje een gezellige bedrijvigheid, met koeien, paarden, en schapen. Misschien wordt er wel een lammetje of kalfje geboren, tijdens uw verblijf. Op het zonnige terras of in de rustieke boomgaard is het goed toeven.

 

Omgeving

Grote steden gemakkelijk bereikbaar.

B&B bij Boertje bevindt zich precies in het midden van de vierhoek die wordt gevormd door Rotterdam, Den Haag, Delft en Zoetermeer. Deze steden zijn gemakkelijk en snel bereikbaar. Met de RandstadRail ben je vanuit Pijnacker Centrum in een kwartier in het centrum van Den Haag en Rotterdam. De afstand tussen het B&B en het station is ongeveer vijftien minuten lopen, en er rijdt ook een bus. Ook Rotterdam-The Hague airport is met de RandstadRail prima te bereiken. De binnenstad van Delft is ruim een kwartier fietsen. Mooi fietsen, want je doorkruist een natuur- en polderomgeving. Ook met de bus en auto zijn de verbindingen ronduit uitstekend. Voor strand liefhebbers, binnen een half uurtje rijden met de auto ben je op het strand van Scheveningen. 

Bed & Box

 Bed & Box mogelijk.

Bij B&B bij Boertje ben je ook met je paard van harte welkom. Ook voor je paard is het er goed toeven. Overdag kun je de zeer nabije omringende recreatiegebieden in, die voorzien zijn van ruiterpaden. Dochter Fleur volgt een paardensportopleiding en is indien gewenst beschikbaar als begeleidster en trainster. De verzorging van je paard kun je zelf doen of overlaten aan de mensen van B&B bij Boertje.

Neem contact op met ons voor meer informatie hierover. 

Maatwerk en persoonlijke benadering

B&B bij Boertje gaat voor  kwaliteit in alles wat het te bieden heeft. De kamers, de centrale voorzieningen, het terras en de boomgaard van de boerderij, het ontbijt en al het andere dat een verblijf bij een Boeren B&B aantrekkelijk maakt. Het allerbelangrijkste is de persoonlijke benadering en het maatwerk dat Aline van Wijk als gastvrouw wil bieden. Alles is in principe bespreekbaar en er zijn volop mogelijkheden om af te wijken van de standaard.

Alle doelgroepen zijn welkom, van dichtbij of van ver weg: van stedentripper tot dagrecreant  en van werkende tot congresganger. B&B bij Boertje is de plek waar je even heerlijk kunt bijkomen van welke inspanning of drukte dan ook. Alles nodigt uit tot ontstressen en ontspannen!